Almost ready! - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Alet Stenveld - WaarBenJij.nu Almost ready! - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Alet Stenveld - WaarBenJij.nu

Almost ready!

Door: Alet

Blijf op de hoogte en volg Alet

29 Juni 2006 | Nederland, Groningen

Bijna klaar om te gaan! Alleen nog mijn tas inpakken en de boel netjes achter laten en dan zijn we ready to go!
Vrijdagavond 19.05 uur zal ons vliegtuig vertrekken vanaf Schiphol. Via Munchen en Doha komen we zaterdagmiddag 14.00 uur aan in Nairobi. Daar worden we opgehaald door iemand van Rosa Mystica Spiritual Centre! Klinkt al heel spannend niet waar?
We blijven daar tot en met maandag en hebben dus een dagje om in Nairobi rond te neuzen. Maandag zullen we om 09.00 uur met de bus naar Nyabondo gaan. Dit is het dorpje waar het revalidatiecentrum staat. Een 7 uur durende reis waarin we al een aardige indruk zullen krijgen van het land zelf. Kortom; een hele reis voordat je daadwerkelijk op plaats van bestemming bent!
Ik heb er in elk geval heel erg veel zin in. Het is natuurlijk ook hartstikke spannend, maar een beetje gezonde spanning is niet verkeerd dacht ik zo!
Wil je alvast een beeld krijgen van het revalidatiecentrum kijk dan even op www.bondokids.nl.
En verder zal ik proberen, technisch als ik ben, om foto's op de site te zetten en jullie op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen!
Vanuit, nu nog, Groningen wens ik iedereen een hele fijne en zonnige zomer toe en jullie horen hopelijk snel weer van mij!

Groetjes Alet

• 29 Juni 2006 - 07:49

Marella:

Hey, heel veel succes daar en ik hoor de mooie verhalen wel. x marella

• 29 Juni 2006 - 11:24

Nienke:

veel plezier en succes
    liefs nienke

• 29 Juni 2006 - 12:54

Melina:

hi meid!
    Ik wou nog ff bij je langs komen, maar jammer genoeg lukt het me nieT!ik wens je een fijne reis! en ik zal binnenkort wel wat naar je schrijven! dikke knuffel

• 29 Juni 2006 - 14:20

Martin:

Hey Alet, ontzettend veel plezier. Ik ben benieuwd naar de foto's (mocht het lukken) en natuurlijk de verhalen. Geniet ervan.

• 29 Juni 2006 - 15:49

Mark:

SUCCES MEID,

Lever goed werk, maar neem ook de tijd om wat van het land te zien. Want het moet echt heel mooi zijn.

;-) Mark

Liefs van ons.

• 29 Juni 2006 - 20:54

Marjan:

Hallo Alet
    Leuk dat je via deze site ons op de hoogte gaat houden van je wel en wee. Ik wens je ook namens Rob en Marloes, Janneke en Dennis en Jan-Willem een hele goede reis en veel nieuwe ervaringen. Ik ben heel benieuwd naar je verhalen.
    Groetjes Marjan

• 30 Juni 2006 - 07:57

Ed,mel & Juul:

nou het is dus eindelijk zover. Wij wensen je een hele fijne tijd!!!!

• 01 Juli 2006 - 10:20

Marleen:

ohhhh wat spannnend!!
    als het goed is zit je nu bijna in nairobi.. we hebben jullie vliegtuig niet meer zien opstijgen.. jammer!! nou, hele dikke kus en spreek je snel!!

• 01 Juli 2006 - 18:51

Barry:

Lieve Alet,

Heel veel plezier en geniet er van. Succes!

gr x Barry

• 01 Juli 2006 - 19:49

Dineke:

Jouw bericht gehad dat je in Nair. bent aangekomen.Goede reis verder. Liefs

• 01 Juli 2006 - 20:54

Jeroen:

hoorde dat je in kenia bent! Heel veel plezier. geniet ervan.
    groetjes jp en jeroen

• 02 Juli 2006 - 09:25

Laura:

Hi Alet,
    Geniet van het leuke werk, de mensen, het mooie landschap en al het andere!!!!ben erg benieuwd naar an je verhalen!
    Liefs

• 02 Juli 2006 - 12:26

Han & Erik:

Hee meis!

Veel plezier daar! Geniet ervan en tot gauw!

Liefs, xx Han en Erik

• 03 Juli 2006 - 02:24

Hanneke:

He Alet,

Hierbij een groet en succes met alles vanuit New York City. Als je net zoveel plezier hebt als mij komt het helemaal goed.

• 03 Juli 2006 - 09:43

Rianke:

Hey,

Ik lees dat je goed bent aangekomen in Nairobi!Gelukkig :) Ik denk aan je en ik ben benieuwd naar je avonturen!

Dikke kus, Rianke

• 03 Juli 2006 - 16:00

Harry, Betty En Arnold:

Hallo Alet,

Hopelijk ben je goed aangekomen in Nyabondo vandaag. Naast het werk ook flink genieten. Groeten uit Workum

• 05 Juli 2006 - 07:34

Jurrie En Ineke:

Lieve Alet,
    Goede reis gehad?
    We weten dat je goed bent aangekomen met het vliegtuig, (gehoord bij Oma's verjaardag)Goede tijd en geniet ervan.We horen wel weer van je.
    Groeten en liefs Jurrie en Ineke.

• 05 Juli 2006 - 15:00

Rilana:

Hee alet, heel veel plezier daarzo!!

• 17 Juli 2006 - 22:24

Janneke:

Hoi Alet net van mijn moeder deze site doorgekregen.
    Heel veel plezier daar en ik hoor de verhalen wel..

Groetjes (je nepnichtje) Janneke

Alet

In het westen van Kenia, dicht bij 2 Lake Victoria, ligt het dorpje Nyabondo. Een uur rijden ten zuiden van Kisumu. Hier is opvanghuis "Nyabondo Rehabilitation Centre" gevestigd voor gehandicapten kinderen.Momenteel verblijven er veel kinderen met een aangeboren handicap, maar ook door ongelukken en-of brandwonden lopen veel kinderen een handicap op. Linda en ik gaan naar Nyabondo om de mensen te ondersteunen in het verzorgen van de kinderen en om een invulling te geven aan hun vrije tijd.